Julsing Financieel Support
Postbus 5834330 AN MiddelburgM 06 29040174info@julsingfinancieelsupport.nl
Wij bieden hulp en ondersteuning op financieel gebied voor een ieder die
moeite heeft om hun financiƫle administratie op orde te krijgen of te houden.

Krijgt u ook steeds meer te maken met loonbeslagen?

De kans wordt steeds groter dat u als werkgever te maken krijgt met werknemers die financiële problemen hebben. Dit kan leiden tot functioneringsproblemen of erger. Dit kunnen hoge kosten met zich mee brengen, zoals productieverlies, vaker ziekmeldingen en de noodzakelijke vervangingskosten.

U kunt de problematiek ´beter voorkomen dan genezen´. Als werkgever kunt u hierbij een rol spelen. Belangrijk is om goed te reageren op de eerste signalen; vaker lenen van collega’s, het vragen om een voorschot of een werkgeversverklaring voor leningen.

Wat kunnen wij voor u, als werkgever, doen?

Budgetcoaching geeft overzicht en inzicht. Samen met de medewerker brengen wij alle inkomsten, uitgaven en schulden in kaart. Op basis van deze informatie stellen wij een stappenplan op met besparingstips. Tevens bieden wij ondersteuning bij het contact opnemen met de schuldeisers om betalingsregelingen te treffen. Indien de problemen niet met budgetcoaching of –beheer zijn op te lossen verwijzen en begeleiden wij uw medewerker naar de gemeentelijke schuldhulpverlening.

Gratis Budget APK

Wij bieden u de mogelijkheid om uw medewerkers de gratis Budget APK aan te bieden. De Budget APK biedt een duidelijk overzicht van de inkomsten en uitgaven en daarnaast ontvangt uw medewerker een aantal tips waar bezuinigd kan worden of wat verstandige vervolgstappen zijn. Deze APK kan plaatsvinden op een locatie naar keuze.

Inzicht in de financiële situatie geeft rust waardoor uw medewerker weer lekker in z’n vel zit en weer goed kan functioneren.

Wanneer u afscheid van een medewerker moet nemen en deze medewerker werkloos raakt kan dat moeilijk zijn voor beide partijen. Dit heeft een enorme impact op het leven van de medewerker, ook op de financiële situatie.
U kunt de werknemer de gratis Budget APK aanbieden. Hierdoor krijgt de werknemer inzicht in de toekomstige financiële situatie waardoor financiële problemen voorkomen kunnen worden.